Muziekles-in-Ede

Muziekles in Ede | Ontspanning en Creativiteit is Belangrijk

Muziekles in Ede is er Genoeg!

Er is genoeg aanbod als het gaat om muziekles in Ede. Veel verschillende mogelijkheden. Gelukkig maar. Toen ik een jaar of 12 was ging ik op muziekles. Drummen vond ik gaaf, maar binnen een half jaar ging ik er weer van af. Wat ging er nou fout? Wat ik niet leuk vond, was het idee dat ik naar school moest. Op mijn fiets naar een school en dan wachten in een gang, totdat ik aan de beurt was. De opdracht die ik mee had gekregen moest ik dan laten horen. Gefocust op het muziekles boekje waar allemaal ritmes instonden. Ik voelde een bepaalde druk. Op school was ik ook niet echt een leerling die goed kon leren. En nu hijgde er een muziekleraar in mijn nek die mij controleerde of ik mijn huiswerk wel gedaan had. Was dit nou muziekles?

Ontspanning en Creativiteit is Belangrijk

Het was een enorme tegenvaller. Ik wilde graag op muziekles maar dit was niet de juiste manier vond ik. Muziek moest wat mij betreft zorgen voor ontspanning en ik wilde mijn creativiteit graag kwijt. Ik ging verder en mijn ouders gaven mij een drumstel. Zo kon ik toch zelf aan de slag door veel te luisteren naar oude muziek. Van Mezzoforte tot aan The Beatles. Van Steely Dan tot aan Earth, Wind & Fire. Mijn vader gaf me een doos met oude platen en een platenspeler. Bij ons thuis werd altijd muziek gemaakt. Het is bij ons echt een familie ding. Ooms,tantes, neefjes en nichtjes. Allemaal doen we wel iets met muziek. Het samen optreden in huiselijke kring is dan ook iets wat mij muzikaal gevormd heeft. Van de huiskamer naar kroegen en van evenementen naar jam sessies. De beste leerschool die ik maar kon wensen. Ontspanning en creativiteit.

Drumles Ede | Dé drumschool uit Ede

Ik had die muziekschool, waar men geforceerd lesgaf, helemaal niet nodig. Dat is dus ook de reden dat ik uiteindelijk mijn eigen drumschool ben begonnen in Ede. Anders dan dat anderen dat doen. Muziek maken op gevoel en op gehoor. Niet geforceerd drummen maar juist voelen wat muziek met je kan doen. Ik geef ook geen les in notenschrift. Muziekles is een gevoel dat je moet ervaren. Goed luisteren is belangrijk. Dit alles samen zorgt voor iets moois.

Gratis Proefles?

Mocht je interesse hebben om eens te kijken hoe ik les geef of om te kijken wat muziekles voor jou kan betekenen? Maak dan vrijblijvend een afspraak en kom eens gezellig langs. Je bent van harte welkom! Klik hier voor een afspraak!

Gratis Proefles

Gratis Proefles

Posted in drumles and tagged , , , , , .